Refresh

Personvernserklæring for Sponsor- og Eventprisens nettside

Sponsor- og Eventforeningen tar ditt personvern på alvor. Vi er behandlingsansvarlig og har ansvaret for at opplysningene som vi har om deg brukes i tråd med personvernlovgivningen.
I denne personvernerklæringen gir vi deg informasjon om hvordan vi bruker og beskytter dine personopplysninger og hvilke rettigheter du har. Personopplysninger er alle opplysninger som kan knyttes til deg som enkeltperson.

Hvilke opplysninger vi har om deg:

Når du bruker våre tjenester på dette nettstedet for innsending av caser og deltakelse i juriering, gir du oss følgende opplysninger: 

  • Kontaktinformasjon som navn, epostadresse, telefonnummer.
  • Betalingsinformasjon som fakturaadresse og virksomhet.

Hvordan vi bruker opplysningene vi har om deg:

Vi bruker dine personlige opplysninger til forskjellige formål, avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Opplysningene vi har om deg brukes til: Det kan være for oppfølgingsspørsmål vedrørende en case du har sendt inn, eller påminnelser om frister. Vi kan også sende deg SMS for å verifisere at du er eier av kontoen du oppretter eller prøver å få tilgang til.

Hvem vi deler din personlige informasjon med:

Vi deler i utgangspunktet kun informasjon du har valgt å sende inn i en case. Det inkluderer kontaktinformasjon til kontaktperson og informasjon om firma du sender inn en case på vegne av.

Vi bruker for øyeblikket følgende databaser/leverandører:

  • Heroku data server og database plassert i Europa.
  • TwilioSendgrid til utsending av epost, glemt passord og verifisering
  • Twilio til utsending av SMS til verifisering av konto.
  • Google Analtics, lagrer trafikkdata anonymt.
  • Stripe som betalingsløsning. De håndterer betalingsinformasjon utover navn og firmaadresse. Les deres personvernserklæring her.

Oppbevaring:

Vi lagrer dine personlige opplysninger så lenge det er nødvendig for det formål som de personlige opplysningene opprinnelig ble samlet inn. Dette betyr for eksempel at personopplysningene vi behandler, blir slettet hvis du trekker ditt samtykke og sletter din brukerkonto. Du har hele tiden tilgang på hvilke personlige opplysninger vi har lagret på deg under 'Din profil'

Dine rettigheter:

Du har rett til å få tilgang til, rette eller slette personlig informasjon vi har om deg.  Den enkleste måten å gjøre dette på er å sende oss en e-post på denne adressen: jh@sponsevent.no

Innsigelser:

Hvis du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer overens med det vi har beskrevet her, eller tror vi på en eller annen måte har overtrådt personvernloven, kan du klage til Datatilsynet.

KONTAKT: 

Lurer du på noe i forbindelse med vår behandling av din personlige informasjon, hører vi gjerne fra deg.

Daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen, Janette Haukland har det daglige ansvaret for bruken av personopplysninger.

Kontaktinformasjon: jh@sponsevent.no
Telefon: (47) 930 60 390